Upplev magnesium-effekten

Ancient Minerals är en egenvårdsserie med transdermalt magnesium som absorberas via huden. Det är ett alternativ eller komplement till traditionella magnesiumtillskott som intas oralt som piller eller kapslar.

Ancient Minerals magnesiumprodukter finns att köpa i hälsofackhandeln och på nätet.

Den här webbsajten är avsedd att ge mängder av information om magnesium och Ancient Minerals produkter och hur de kan användas.

Magnesium är ett livsviktigt mineral som krävs för mer än 350 olika biokemiska processer i våra kroppar.

Magnesium krävs också för vår energibildning. Den energigivande molekylen ATP (adenosintrifosfat) måste vara bunden till magnesium för att vara stabil.

Ancient Minerals produkter innehåller magnesiumklorid helt fritt ifrån föroreningar. Det är utvunnet ur en underjordisk 250 miljoner år gammal fossil havsbotten, Zechstein.

Ancient Minerals produktserie består av magnesiumolja, Magnesium gel, Magnesiumlotion samt Magnesium badsalt.  Magnesiumolja och Lotion finns även i en variant med MSM (metylsulfonylmetan) och de produkterna kallas Ultra.

Om du vill köpa Ancient Minerals för eget bruk kan du beställa online via AkvantumNaturally.se eller något av övriga köpställen.

Om du vill bli återförsäljare för Ancient Minerals produkter kan du kontakta oss eller beställa via Wemake.

E-post: info@akvantum.se
Telefon:  08-604 38 88

Top